Verona ligt in de Italiaanse regio Veneto, dichtbij het Gardameer. De grootste bezienswaardigheden van de stad zijn de arena en natuurlijk Romeo & Julia. Het verhaal van Romeo & Julia speelde zich af in Verona. Daarnaast moet je ook echt het Romeinse Amfitheater bezoeken! In de zomer vind je er ’s avonds prachtige opera uitvoeringen.

Er is zo veel meer te zien in Verona. De Piazza del Erbe is een van deze prachtige bezienswaardigheden. Op dit plein vind je dagelijks een markt die ervoor zorgt dat er een gezellige drukte plaatsvindt op de terassen. Geniet van de mooie gebouwen rondom dit plein tijdens een drankje!

Voor het mooiste uitzicht over de stad kun je de Torre dei Lamberti beklimmen. Deze toren stamt uit de 12e eeuw en biedt je een panoramisch uitzicht over Verona vanuit verschillende hoogtes. Langs de rivier Adige kun je ook genieten van een mooi uitzicht op verschillende plekken. Combineer een citytrip naar Verona met een boottour over het Gardameer. De stad is gemakkelijk te ontdekken met de fiets om zo het meeste uit je dag te halen!

Voor heerlijk eten ben je in Verona ook aan het juiste adres. Geniet van de heerlijke Italiaanse gerechten in een van de vele restaurants en vergeet geen ijsje te nemen als toetje!

GENIET VAN HET UITZICHT OVER
Verona

BEKLIM DE
TORRE DEI LAMBERTI

Sandra Heusinkveld vertelt je over haar ervaring!

“Het gehele jubileumweekend was perfect geregeld, maar het hoogtepunt was zeker de lunch op een prachtige locatie met een uitzicht over Verona. Alle bijna 100 werknemers straalden van oor tot oor en voelden zich de koning te rijk. Lunchen op zo’n locatie is niet iets wat je dagelijks doet. Het is geweldig dat Uniglobe een locatie als deze voor ons heeft weten uit te zoeken.”