MET HET BEDRIJF

OP JUBILEUMREIS

Een succesvol jaar achter de rug? Of iets anders vieren? Een jubileumreis is een ideale manier om het personeel of je relatie(s) te bedanken voor hun inzet en tevens de onderlinge band te versterken.

Een jubileumreis is op verschillende manieren in te zetten; een mijlpaal vieren met een interactief weekend weg, de teamspirit een boost geven of de gelegenheid aangrijpen om je klanten op ludieke wijze te trakteren op een studiereis. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ga net als JEM-id naar Mallorca of als Uniglobe Westland met de Eurostar naar Londen! Laat je inspireren door de ervaringen van anderen. Geïnteresseerd in een jubileumreis, maar nog geen concreet idee hoe je dit kunt invullen? Wij helpen je graag verder! Vraag een offerte aan of neem direct contact met ons op.

GENIET MET HET
HELE TEAM OP
MALLORCA

ONTDEK DE PARELTJES VAN
VERONA

Tijdens het 10-jarige jubileum van Uniglobe Westland bezochten zij Barcelona!

Te voet, per auto en met het openbaar vervoer Barcelona verkennen in een weekend? Uniglobe Westland deed het! Een weekend vol activiteiten, van cava proeven tot een treasure hunt, zorgde voor een onvergetelijke ervaring. Niet alleen de highlights van Barcelona stonden op het programma, ook de heerlijke spaanse cuisine kon niet gemist worden! Wil je meer lezen over Barcelona? Laat je dan inspireren door op onderstaande button te klikken!

ONTDEK ONZE
GROEPSREIZEN

agrarische reizen

Agrarische reizen

Beursreizen

Losse tickets en full charter

Ondernemersreizen

complete voetbalreis

Sportreizen

Dubai

Luxe reizen