EEN BEURS

OP DE PLANNING?

Samen met collega’s of relaties naar een toonaangevende beurs in Nederland of over de grens? Of sta je zelf met een stand op een beurs? Van vervoer tot accommodatie en van tickets tot toegangskaarten, met dank aan ons internationale netwerk is geen vraag ons te gek!

Als organisator van een beurs- of congresreis steek je veel tijd in het vullen van het programma voor de deelnemers en de daarbij behorende activiteiten. Je reis wordt pas echt een succes als alles optimaal geregeld is; Uniglobe Westland kan je hierin assisteren. Zo organiseren wij al jaren voor ABZHW een congres in Londen, een van de belangrijkste bestemmingen voor de Nederlandse zakenreizigers. De Engelse hoofdstad leent zich uitstekend voor een afwisselend en educatief programma. Overdag gerenommeerde sprekers en in de avond naar een musical. Ook aan eventuele partners is gedacht.

Ieder jaar begin februari begint de Fruit Logistica in Berlijn. Dit is de belangrijkste vakbeurs voor de internationale groenten- en fruithandel. In 2018 waren er meer dan 3.200 exposanten uit 84 landen aanwezig met ruim 77.0000 bezoekers. De beurs biedt een compleet beeld van de nieuwste innovaties, producten en diensten op elke schakel in de internationale toeleveringsketen. Het biedt uitstekende netwerk- en contactmogelijkheden voor belangrijke besluitvormers in elke sector van de branche.

Onze klanten regelen vliegtickets en hotelovernachtingen graag op tijd. Of je nu met maar 2 medewerkers gaat of met 150, wij raden aan om het vervoer en verblijf altijd op tijd te regelen. Voor meer advies staan wij altijd voor je klaar!

VAN NEW YORK
TOT BERLIJN

GA JIJ DIT JAAR
NAAR DE
FRUIT
ATTRACTION?

ONTDEK ONZE
GROEPSREIZEN

agrarische reizen

Agrarische reizen

Jubileumreizen

Losse tickets en full charter

Ondernemersreizen

voetbalreis

Sportreizen

Dubai

Luxe reizen