Sinds de groepsreis naar Rome die wij eind maart maakten, kunnen wij ons allemaal Rome-experts noemen! We hebben alle activiteiten die wij deden voor je op een rijtje gezet:

Vespa tour & golfkar tour
Rome ontdekken op de Vespa is toch dé ultieme Italiaanse ervaring? Stap op een fancy vespa, helmpje op en ontdek de stad een tandje sneller. Vind je het toch een beetje tricky om zelf te rijden tussen het Italiaanse verkeer? Rondgereden worden in een golfkar is net zo leuk!

Cooking class
Italiaans eten is heer-lijk. Hoe fijn is het zelf de kneepjes van de Italiaanse keuken te leren? Zo neem je het gewoon mee naar je eigen Hollandse keuken.

City game
Verken de stad op een interactieve manier tijdens een heuse city game. Ga de strijd met elkaar aan tijdens verschillende opdrachten en maak ondertussen kennis met de locals. Vinden ze leuk!

Stadswandeling
Tijdens een stadswandeling met een gids ontdek je van alles over Rome wat je zelf niet zou kunnen achterhalen. Wel zo leuk, toch?

Bezoek aan het Vaticaan
Trek gerust een hele dag of middag uit om het Vaticaan te bezoeken, want het is enorm! Er is veel te zien en te leren en je bent ook zeker niet de enige die in het Vaticaan rondloopt.

Bezoek aan het Colosseum
Je kunt Rome niet verlaten zonder het Colosseum van dichtbij te hebben gezien. Van buiten is het al een parel, maar vanbinnen ook zeker een aanrader. De rij om naar binnen te gaan is soms aan de lange kant, maar gelukkig loopt deze snel door.

Natuurlijk is er nog véél meer te beleven in Rome, maar we moesten toch echt keuzes maken. We waren er tenslotte maar 3 dagen. Klinkt een groepsreis naar Rome je als (Italiaanse) muziek in de oren? Mail ons op groups@uniglobewestland.nl of bel naar 0174 – 219 248.