“In samenwerking met Uniglobe Westland Travel organiseerde ik van 9-13 februari 2022 een unieke ondernemersreis naar Dubai voor 15 ondernemers. Bij zo’n reis komt altijd meer kijken dan je denkt. Je wilt je deelnemers tenslotte een heel mooi programma bieden en ze hiermee volledig ontzorgen. De samenwerking verliep uitstekend en de reis was meer dan geslaagd.

De mix tussen inhoud en ontspanning was goed. Interessante bedrijfsbezoeken, maar daarnaast ook lekker eten in de woestijn in een bijzondere ambiance. De reis, het vervoer en de accommodatie, alles klopte! Eigenlijk hoefde je nergens naar te vragen, het was allemaal al geregeld.

Zo ook tijdens het inchecken op het vliegveld bij de terugreis. Hele lange rijen….. maar als snel konden we terecht bij een andere balie en werden we snel geholpen. Persoonlijke aandacht, service en goede communicatie, allemaal ingrediënten die tijdens zo’n reis belangrijk zijn.

Ik kan het alleen maar aanbevelen om een goed reisbureau in de arm te nemen bij een groepsreis en Uniglobe Westland Travel heeft de verwachtingen meer dan waargemaakt!”