New York City: the American dream. Een stedentrip naar New York heeft alles in zich om je in een ware film te wanen, met het bedrijf in de hoofdrol! Loop bijvoorbeeld door Broadway of bezoek Times Square voor een onvergetelijke ervaring. The big lights will inspire you! New York zit vol bezienswaardigheden. Vaar met de boot naar het Vrijheidsbeeld, sta stil bij Ground Zero of laat je culinair verrassen in Little Italy.

Pak de lift naar de bovenste verdieping van het Empire State Building en je snapt direct waar de bijnaam ‘The city that never sleeps’ vandaan komt! New York zit bomvol energie en is een stad die nooit verveelt. Manhattan en inmiddels ook Brooklyn vormen dé perfecte plek voor een incentive, in de stad die zichzelf blijft vernieuwen!

De stad heeft weinig uitleg nodig. Van Wall street, Central Park, Times Square tot Broadway en het Vrijheidsbeeld. De veelzijdige stad zal geen minuut vervelen. Start je dag sportief in Central Park, bezoek verschillende highlights en sluit de dag af met een cocktail op een rooftop onder het genot van een prachtig uitzicht over de stad. Breng een bezoekje aan het Meatpacking district en loop door Chelsea Market en High Line park. Of bezoek het Meatpacking District tegen diner tijd en geniet van een Mexicaans diner bij ‘Dos Caminos’ of een overheerlijke steak bij ‘The Standard Grill’. Letterlijk én figuurlijk de cultuur van Lower East Side proeven? Ontdek de vele voedselkraampjes en ga op zoek naar de lekkerste gerechten uit veel verschillende culturen! Een wijk leren kennen door te eten… veel beter wordt het niet!

New York is niet alleen iconisch vanwege haar gebouwen, maar ook vanwege het eten en drinken! Natuurlijk wil je in New York ontbijten met een stapel American Pancakes, lunchen met een cream cheese bagel of een pizzapunt. Gek op zoete lekkernijen? Dan ben je bij Magnolia Bakery aan het juiste adres. Liever een juicy hamburger, fully New York style? Five Napkin it is! Voor fastfood ga je op zoek naar Five Guys of Shake Shack. Natuurlijk kun je ook gewoon terecht bij de goeie ouwe Mc Donalds en Burger King.

ONTDEK DE
STREETS & BLOCKS

New York zit vol met leuke restaurants verspreid over de stad. Wij delen graag onze tips met jou!

Ga voor een goed ontbijt naar Toby’s Estate Coffee in Williamsburg, Brooklyn. Een echte aanrader is Tao Downtown, gelegen in het Meatpacking district. In deze ‘Asian temple’ kun je genieten van Aziatische gerechten. Of eet op hoogte op de rooftop van 5th Rooftop and Penthouse en geniet van een prachtig uitzicht over de stad. Neem tijdens je bezoek aan Chelsea Market lunch mee en ga picknicken in High Line park. Houd er rekening mee dat het weer in Nederland vergelijkbaar is met het Nederlandse klimaat!
digitale event manager

FIETS OVER DE
BROOKLYN BRIDGE

KIJK JE OGEN UIT
OP TIMES SQUARE