Wanneer je een groepsaanvraag in behandeling geeft aan Westland Group Travel, dan weet je dat deze van A tot Z wordt afgehandeld in de kundige handen van één van onze doorgewinterde allrounders, die over een flinke koffer vol ervaring beschikken op het gebied van groepsreizen.

Jouw wens staat centraal bij ons. Op basis van jouw wensen stellen we een complete reis samen. Hierbij zetten wij graag dat extra stapje en pas als je volledig tevreden bent, zijn wij dat ook. Samen maken we van jouw groepsreis een groot succes! (Zakelijke) boekingen doen voor een kleiner aantal personen? Daarvoor is er Uniglobe Westland Travel!

JELLE TETTEROO

GENERAL MANAGER GROUPS & INCENTIVE TRAVEL

“Met jaren ervaring op zak kan je bij mij met al je vragen terecht. Van privé charters tot wijnproeverijen, niets is te gek!”

CORA TOSUN

TRAVEL CONSULTANT

“Een rondreis met familie, romantische stedentrip of onvergetelijke huwelijksreis? Met veel kennis en enthousiasme help ik je graag met het samenstellen van jouw perfecte (luxe) vakantiereis.”

KARIN BAKKER

TRAVEL CONSULTANT

“Naast mijn passie voor reizen doe ik niets liever dan plannen en regelen. Op reis met een groep? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!”

KAREN HOCKLEY

TRAVEL CONSULTANT