Vanwege het 5-jarig bestaan van Remmerswaal Notariskantoor organiseerden wij een volledige 3-daagse trip naar het mooie Boedapest

“Voor ons 5-jarig jubileum wilden we graag met het hele team naar Boedapest! Wij gaven aan wat we voor ogen hadden qua programma en accommodatie, waarna Uniglobe Westland Group Travel ons een voorstel deed. Na de keuze van de vlucht en het hotel is er een compleet programma samengesteld voor de 3 dagen dat wij in Boedapest verbleven. Op het vliegveld werden we opgewacht door een busje dat ons naar een schitterend hotel vervoerde, waar wij werden voorzien van hapjes en drankjes. Kort daarna vertrokken we met een eigen bus en Nederlands sprekende gids door de stad. Boedapest is prachtig! Onderweg genoten we van een lunch en hebben we veel moois van de stad gezien. Aan het einde van de middag genoten we nog een paar uur in een Hongaars badhuis, wat ik anderen zeker aanraad! ’s Avonds dineerden we in een glutenvrij restaurant vanwege de glutenallergie van een van onze medewerkers. Heerlijk gegeten na een lange dag, gevolgd door een drankje in de hotelbar.”

Boedapest

“Zaterdag zijn we op eigen gelegenheid lekker gaan shoppen en slenteren door de stad. In de avond genoten we van een voorstelling met klassieke Hongaarse muziek en daarna aten we op een boottocht over de Donau. ’s Avonds belandden we aan de oevers van de Donau bij een dance feest waar we enorm hebben gelachen en gedanst!”

“Op de laatste dag in Budapest deden we een fietstocht onder leiding van wederom een Nederlands sprekende gids, gevolgd door een lunch en toen zat het er helaas alweer op.

Het was perfect en tot in details georganiseerd. Van tevoren maakten we ons enige zorgen over het glutenvrije eten, maar bij elke locatie was hieraan gedacht. Het gaf een fijn gevoel om volledig ontzorgd te zijn en we merkten ook al snel dat alles inderdaad perfect geregeld was. Boedapest is een fantastische stad en zeker de moeite waard om te bezoeken, ook met een groep.”

Ook met het hele team een prachtige, onvergetelijke reis maken?