Londen is een populaire bestemming onder de zakelijke reizigers. Deze veelzijdige stad leent zich perfect voor bijvoorbeeld een jubileumreis! Wandel langs rivier de Theems, over de Tower Bridge en geniet van het uitzicht vanuit de London Eye. De stad is een mengelmoes van dorpjes en wijken met elk een eigen karakter en bezienswaardigheden.

Om alle highlights te kunnen ontdekken, mag je een wandeling langs de Theems niet overslaan. Wandel van de Tower Bridge naar de London Tower, langs de London Eye en vele andere bezienswaardigheden zoals London Dungeon. Naast deze bekende highlights is er natuurlijk nog veel meer te ontdekken en te doen in Londen.

De veelzijdige stad leent zich niet alleen als de perfecte omgeving voor een jubileumreis, maar vormt ook een goed decor voor een beursreis of handels- en ondernemersreis. Zo organiseerde ABZHW een conferentie en studiereis in het Copthorne Tara Hotel in London. Deze centraal gelegen locatie zorgde voor een afwisseling tussen de conferentie en de mogelijkheid om Londen te ontdekken. Reis met een Oyster Card door Londen en benut de tijd optimaal om het meeste uit je tripje te kunnen halen. Het uitstekende openbare vervoer zorgt ervoor dat een beurs gemakkelijk gecombineerd kan worden met een stedentrip. Bezoek na een beurs of conferentie een van de vele restaurants en ontdek de verschillende keukens: van Italiaans tot modern Brits, en sluit de avond af met een drankje in een pub!

HOP ON
HOP OFF

BEWONDER
THE BIG BEN

Heb je niet veel tijd, maar wil je graag de stad zien? Geniet van het uitzicht over de stad vauit The view from the Shard. Met haar 72 verdiepingen is dit het hoogste gebouw van Europa en kun je tot wel 64 kilometer ver kijken. Dit is dan ook het enige punt in de stad vanwaar heel Londen te zien is. Kom bij van dit mooie uitzicht tijden een Afternoon Tea bij The Ritz of tijdens een city cruise over the Thames.

Een echte aanrader is Borough Market. Met meer dan 100 kraampjes vind je altijd wat je zoekt in deze markthal. Rond deze bekende markt liggen vele cafés en restaurants. Komt deze omgeving je bekend voor? Dat kan kloppen! In de straten rondom de markt zijn films als Bridget Jones’s Diary en scenes uit Harry Potter opgenomen.

Een mooie bijkomstigheid is dat je tegenwoordig niet alleen met het vliegtuig of de boot naar Londen reist, maar ook lekker met de trein vanaf Rotterdam of Amsterdam! De Eurostar brengt je in ongeveer 4 uur naar hartje Londen! Hierbij kun je ook nog kiezen voor verschillende klassen. Het verschil zit hem bij deze klassen in de opties wat betreft luxe en daarmee dus ook de prijs. Reizen met de trein kan ideaal zijn voor een groepsreis. Inchecken kan tot 30 minuten voor vertrek, wat betekent dat je niet met een hele bubs op een luchthaven hoeft te wachten! Ook kan er meer bagage mee wanneer je met de trein gaat, wellicht handig voor alle verkleedkleding die meegaat voor een bonte avond met je medewerkers!