When in Rome..

..do as Uniglobe Westland does!

Wát een GEWELDIGE groepsreis maakten wij met het hele team. Eentje voor in de boeken.

Drie dagen genoten we van de Italiaanse hoofdstad die ook wel een openluchtmuseum wordt genoemd. Er is zó veel te zien, te doen en niet onbelangrijk: veel lekker eten (lees: we aten elke dag minstens één keer tiramisu).

Samen met The Andiamo World stelden we een programma op die ons kennis liet maken met al het moois van de stad.

Op naar Rome!

Op vrijdagochtend stapten we vroeg uit de veren voor onze vlucht om 7:15 uur. Na aankomst in het hotel gingen de laptops open en werd er gewoon gewerkt zoals je van ons gewend bent op vrijdag!

Vrijdagavond trapten we af met een borrel op de rooftop-bar van het hotel, gevolgd door een diner bij Urbana47, een heel leuk restaurant in de karakteristieke wijk Monti.

incentive reizen

City game & lunch bij Da Sabatino

Op zaterdagochtend startten we met een heuse city game waarbij we in 2 teams tegen elkaar streden om eeuwige roem én huisgemaakte olijfolie van Filomena. Tijdens de city game beantwoordden we vragen, legden we contact met de locals en aten we gelato (because when in Rome..). 🍦

Fanatiek strijden maakt hongerig, dus we streken neer voor een heerlijke lunch bij Da Sabatino. Met een volle maag op naar het middagprogramma! Een deel van de groep vertrok naar het Vaticaan en de rest volgde Filomena voor een wandeling door de stad, waarbij ze ons vertelde over de verschillende plekken.

Diner & clubavond

Na deze heerlijke volle dag was er voor iedereen nog tijd voor een drankje op de rooftop-bar, een lekkere douche en om zichzelf in de dresscode van de avond te hijsen: casual chic. Er stond namelijk een diner op de planning bij Sharivari: restaurant en nachtclub.

Om 21:00 schoven we aan voor het diner onder het genot van heerlijk eten en live-muziek. Rond 00:00 gingen de voetjes van de vloer in de club!

Vespa & golfkar tour

Zondagochtend weer fris en fruitig (oké, niet iedereen) aan het ontbijt om op te laden voor de Vespa & golfkar tour. En wat was dat gaaf! We reden langs prachtige plekken en verkenden de stad weer even op een hele andere manier.

Pizza cooking class

Voor de lunch moesten we voor de verandering dit keer zelf werken, namelijk tijdens een pizza cooking class. Jup, we maakten onze eigen Italiaanse thin crust pizza! 🍕 Lekkerder kun je het niet krijgen. En gezelliger ook niet. Een enorm leuke groepsactiviteit!

Na het pizza bakken liepen we nog een rondje door het leuke wijkje Trastevere en toen was het alweer tijd om naar de luchthaven te vertrekken voor onze vlucht van 20:00 uur.

Aan al het moois komt een einde..

Dit was weer een groepsreis voor in de boeken waarvan we weer heel lang nagenieten!

We hoeven je vast niet meer te vertellen waarom een groepsreis met het team een goed idee is. Ook zo’n toffe reis maken? Onze afdeling Groepsreizen stelt met veel passie ook voor jullie een geweldige reis samen. Neem contact op via groups@uniglobewestland.nl of bel naar 0174-219 249.