BOEK EEN

LUXE VAKANTIE

Heb jij al jaren een luxe vakantie op je bucketlist staan? Met het hele gezin een onvergetelijke reis maken naar Lapland, waarbij je het Noorderlicht ziet, met de Huskyslee rijdt en in een echte iglo slaapt? Of samen met je partner een rondreis maken langs de prachtige Australische kust? Super gaaf, maar raak je helemaal in de stress van het boeken? Wij niet! En bovendien hebben wij alle connecties om iedere reiswens tot in de puntjes te organiseren.

Heb je een unieke bestemming in gedachten voor de ‘honeymoon’ en zit je met je handen in het haar? Geen paniek, wij nemen dit uit handen en schotelen je de mooiste huwelijksreis bestemmingen voor, dan kun jij je focussen op de bruiloft.

Is het eindelijk tijd voor die luxe reis naar Lapland waar jullie al jaren over dromen, maar kun je de juiste connecties voor de activiteiten niet bereiken? No worries! Wij hebben onze contactpersoon onder een sneltoets staan.

Een luxe vakantie: perfect geregeld van begin tot eind, zodat jij alleen maar hoeft te genieten van deze unieke ervaring. Wij maken van jouw reis een belevenis, die al voor vertrek begint. D.m.v. een passende beeldpresentatie laten wij jou niet alleen kennismaken met de bestemming, maar ook met de fantastische excursies en restaurants die wij aanraden. Bekijk hier een voorbeeld van een luxe reis op maat door Florida.

Laat je inspireren door de belevenissen van anderen en lees hun verhalen hieronder. Heb jij al plannen voor een luxe vakantiereis? Wij helpen je graag verder!

BEWONDER HET NOORDERLICHT
IN LAPLAND

GENIET VAN JE
HUWELIJKSREIS OP
DE MALEDIEVEN

HET PRACHTIGE
SARDINIË

Lees hier meer over Sardinië als vakantiebestemming!

ONTDEK ONZE
GROEPSREIZEN

agrarische reizen

Agrarische reizen

Beursreizen

Losse tickets en full charter

Ondernemersreizen

complete voetbalreis

Sportreizen

Jubileumreizen