INTERESSE IN EEN

AGRARISCHE REIS?

Een agrarisch bedrijfsbezoek in het binnen- of buitenland plannen? Of wil je een geweldig nieuw product introduceren aan branchegenoten?

Laat ons je agrarische reis boeken. Naast een bezoek aan de kwekers/telers van het betreffende land, plannen we ook tijd in voor ontspanning en sight-seeing. Wel zo leuk! Tijdens een agrarische reis maak je kennis met de cultuur van een land. Combineer bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek naar een hypermodern kassencomplex met een bezoek aan een wereldstad.

De reis stemmen we geheel af op jouw wensen. Aan de hand hiervan stellen wij een programma samen waarin de bedrijfsbezoeken naadloos aansluiten op de overige activiteiten. Lees bijvoorbeeld de ervaring van Sion die november 2017 naar Sao Paulo afreisde voor een agrarische trip.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen je graag verder! Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

COMBINEER EEN AGRARISCHE REIS MET
ONTSPANNING EN CULTUUR

LTO GLASKRACHT
OP KWEKERSREIS

Sion op kwekersreis naar Sao Paulo!

In november 2017 reisde Sion af naar Sao Paulo, Brazilië voor een kwekersreis. Sandra van der Valk vertelt je meer over haar ervaring met Uniglobe Westland Group Travel: “Ik ben erg tevreden over de service van Uniglobe Westland. Er wordt gedacht in oplossingen door fijne en vriendelijke medewerkers die altijd tijd voor je hebben!”

Voor Sion organiseerden wij niet alleen bedrijfsbezoeken bij Orchideeën kwekers, maar ook leuke uitstapjes als een bezoek aan het circuit in Sao Paulo en een avondprogramma. Zo combineerden zij bedrijfsbezoeken met ontspanning en cultuur!

ONTDEK ONZE
GROEPSREIZEN

Beursreizen

Jubileumreizen

Losse tickets en full charter

Ondernemersreizen

complete voetbalreis

Sportreizen

Dubai

Luxe reizen