ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN

GROEPSTARIEVEN OF EEN EIGEN CHARTER

Op reis met een groep vanaf 10 personen? Benieuwd naar de mogelijkheden van een eigen charter? Wij denken graag met je mee! Doordat wij boeken met flexibele voorwaarden zijn de mogelijkheden eindeloos.

Staat er een groepsreis in de planning, maar weet je nog niet precies wie er mee gaat? Groepstickets bieden flexibiliteit en de mogelijkheid om tot kort voor vertrek definitieve aantallen en deelnemers door te geven. Een rechtstreekse vlucht of realiseren we een besparing door een schema met overstap? Accommodatie voor een groter gezelschap; ook deze verzorgen wij tot in de puntjes voor je.

Voor een exclusieve ervaring charteren wij een eigen toestel voor je. Van een zespersoons business jet tot een Boeing 737, wij bemiddelen voor je en bieden dit geheel op maat aan. Reizen per privétoestel, volledig afgestemd op jouw wensen, inclusief catering bij de gate, customized head rest covers, het is allemaal mogelijk. Een charterreis biedt niet alleen flexibiliteit, maar vooral vrijheid! Wij werken met betrouwbare en kredietwaardige brokers zodat uw financiële risico volledig is afgedekt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We denken graag met je mee! Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

INFORMEER NAAR ONZE
SPECIALE GROEPSTARIEVEN

ONTDEK DE
MOGELIJKHEDEN
VAN EEN EIGEN
CHARTER

ONTDEK ONZE
GROEPSREIZEN

agrarische reizen

Agrarische reizen

Beursreizen

Jubileumreizen

Ondernemersreizen

complete voetbalreis

Sportreizen

Dubai

Luxe reizen