Ontdek onze
jubileumreizen.

Heb je een succesvol jaar achter de rug? Of heb je iets te vieren? Een jubileumreis is een ideale manier om het personeel of je relatie te bedanken voor hun inzet, en tevens de onderlinge band te versterken!

 

Een jubileumreis kan je op verschillende manieren inzetten; een mijlpaal luister bijzetten met een ontspannen weekend weg, de teamspirit een boost geven of de gelegenheid aangrijpen om  je klanten op ludieke en informatieve wijze te trakteren op een studiereis. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

 

 

 

 

Ga net als JEM-id naar Mallorca of als Uniglobe Westland cava proeven in Barcelona! Laat je inspireren door de ervaringen van anderen. Geïnteresseerd in een jubileumreis, maar nog geen concreet idee hoe je dit kunt invullen? Wij helpen je graag verder! Vraag een offerte aan of neem direct contact met ons op.

Geniet met het
hele team op

mallorca.

Tijdens het 10-jarige jubileum van Uniglobe Westland bezochten zij Barcelona! 

Datum & tijdstip

Te voet, per auto en met het openbaar vervoer Barcelona verkennen in een weekend? Uniglobe Westland deed het! Een weekend vol activiteiten, van cava proeven tot een treasure hunt, zorgde voor een onvergetelijke ervaring. Niet alleen de highlights van Barcelona stonden op het programma, ook de heerlijke spaanse cuisine kon niet gemist worden! Wil je meer lezen over Barcelona? Laat je dan inspireren door op onderstaande button te klikken!

25-09-2019

14 delicatessen in het buitenland

Elke bestemming is uniek door haar bezienswaardigheden, klimaat en cultuur, maar vergeet vooral de verschillende delicatessen niet. Op reis wordt je vaak verrast door de smaken van de bestemming én daarmee leer je de cultuur ook weer wat beter kennen. Eten vertelt namelijk meer over een cultuur dan je denkt..
15-05-2019

De favoriete vakantiebestemmingen van..

Dat onze core business het boeken van reizen naar de meest uiteenlopende bestemmingen is, is wel duidelijk. Maar welke bestemmingen doen het hart van onze medewerkers nu eigenlijk harder kloppen?
30-04-2019

Europa's verborgen pareltjes

Er zijn veel plekken in Europa waar je eigenlijk nooit iemand over hoort. Voordeel: ze zijn dus ook niet toeristisch. Nadeel: als je niemand erover hoort, bedenk je het ook niet om er heen te gaan. Laat ons je daarmee helpen!