Ontdek onze
jubileumreizen.

Heb je een succesvol jaar achter de rug? Of heb je iets te vieren? Een jubileumreis is een ideale manier om het personeel of je relatie te bedanken voor hun inzet, en tevens de onderlinge band te versterken!

 

Een jubileumreis kan je op verschillende manieren inzetten; een mijlpaal luister bijzetten met een ontspannen weekend weg, de teamspirit een boost geven of de gelegenheid aangrijpen om  je klanten op ludieke en informatieve wijze te trakteren op een studiereis. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

 

 

 

 

Ga net als JEM-id naar Mallorca of als Uniglobe Westland cava proeven in Barcelona! Laat je inspireren door de ervaringen van anderen. Geïnteresseerd in een jubileumreis, maar nog geen concreet idee hoe je dit kunt invullen? Wij helpen je graag verder! Vraag een offerte aan of neem direct contact met ons op.

Geniet met het
hele team op

mallorca.

Tijdens het 10-jarige jubileum van Uniglobe Westland bezochten zij Barcelona! 

Datum & tijdstip

Te voet, per auto en met het openbaar vervoer Barcelona verkennen in een weekend? Uniglobe Westland deed het! Een weekend vol activiteiten, van cava proeven tot een treasure hunt, zorgde voor een onvergetelijke ervaring. Niet alleen de highlights van Barcelona stonden op het programma, ook de heerlijke spaanse cuisine kon niet gemist worden! Wil je meer lezen over Barcelona? Laat je dan inspireren door op onderstaande button te klikken!

11-03-2020

Rainforest Challenge Maleisië 2020

Nazorg Westland
In Uniglobe Westland hebben wij een partij gevonden die in mogelijkheden denkt en ons op diverse terreinen op professionele wijze weet te begeleiden. Onze groep was zeer tevreden.
03-02-2020

Netwerken op de ski's in Flachau 2020

In januari vertrok een club (jonge) Westlandse ondernemers voor het tweede jaar op rij richting de sneeuw. Deze (groeps)reis was ideaal om te netwerken en elkaar beter te leren kennen in het leuke skigebied van Flachau.
28-11-2019

Winnaar Ondernemersprijs Haaglanden 2020

Uniglobe Westland Business & Group Travel
UNIGLOBE Westland Business & Group Travel in Wateringen heeft dinsdag 26 november 2019 de OndernemersPrijs Haaglanden 2020 gewonnen.