8 luxe vakantiebestemmingen

Je doet het hele jaar zo hard je best, dat mag je dus ook zeker belonen. Hoe je dat doet? Met een luxe vakantie natuurlijk. Laten wij nu net alle wijsheid in huis hebben als het gaat om vakantiebestemmingen. We zetten daarom 8 luxe vakantiebestemmingen voor je op een rijtje om je te inspireren!

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Hoe kan het ook anders dan dat Dubai in dit rijtje staat? Deze stad in de Verenigde Arabische Emiraten staat bekend om haar luxe hotels, winkelcentra en immens hoge gebouwen. Een bezoek aan Dubai kun je zo luxe maken als je zelf wilt. Huur een privéjacht, stap op een quad door de woestijn, geniet van het uitzicht vanuit de Burj Khalifa, verwonder je in Miracle Garden of ga compleet los in de mall.

Dubai woestijn
Burj Khalifa
Dubai

Malediven

De Malediven is niet voor niets een populaire huwelijksreisbestemming. Het ademt er luxe! De eilandengroep ligt in de Indische Oceaan met kristalheldere wateren, prachtige stranden en luxe resorts. Een vakantie naar de Malediven leent zich perfect om heerlijk tot rust te komen en te genieten van de romantische ambiance. Toch zin om er even op uit te gaan? Stap dan op een luxe jacht of hijs je in een duikpak om de magische (onder)waterwereld te ontdekken.

Malediven
Malediven
Malediven

Santorini, Griekenland

De afgelopen jaren is Santorini steeds populairder geworden. Dit eiland in de Egeïsche Zee staat bekend om de prachtige uitzichten en de karakteristieke wit met blauwe dorpjes. Wat accommodaties betreft kan het zo luxe zijn als je zelf wilt. Van heuse villa’s met zwembaden tot een luxe appartement met infinity pool, uitkijkend op de zonsondergang.

Santorini
Santorini
Santorini

Bali, Indonesië

Hoewel je bij Bali niet direct denkt aan een luxe vakantiebestemming, past ‘ie zeker in dit rijtje. Het eiland staat namelijk vol met luxe villa’s, heeft de meest prachtige stranden, weelderige groene rijstvelden en een rijke cultuur. En het mooie is: hiervoor hoef je niet eens je portemonnee enorm te trekken. Het is er heel goed betaalbaar!

New York, Verenigde Staten

Oh, New York. De betonnen jungle waar dromen uit bestaan. Relaxen doe je absoluut niet in deze stad die letterlijk nooit uitstaat. Wat doe je er wel? Winkelen in alle high-end winkels, eten bij de gaafste restaurants, fietsen door Central Park, een helikopter ride over de stad, een foto maken op de Met Steps en ga zo nog maar even door. New York is niet per se een luxe bestemming, maar alles is er wel aan de prijs, waardoor deze stad toch goed in dit rijtje past.

Central Park New York
New York
New York

Maui, Hawaï

Jup, wij denken bij Hawaï ook meteen aan bloemenkransen en kokosnootbikini’s. Maar het eiland Maui is veel meer dan dat! Het heeft spectaculaire stranden, zwoele zonsondergangen en de meest luxe hotels. Trek erop uit en ontdek de Road to Hana, wandel de Pipiwai Trail en spot schildpadden tijdens een frisse duik. En het eten? Subliem! Alles op het eiland wordt vers gemaakt en dat proef je.

Maui Hawaii
Maui Hawaii
Maui Hawaii

St. Barths

Dit Caribische eiland heet eigenlijk Saint-Barthélemy en behoort tot de Franse Antillen. Het wordt ook wel het St. Tropez van de Cariben genoemd. Het ene strand is er nog mooier dan het andere en het eiland telt meer luxe villa’s dan hotels. The rich and famous strijken hier regelmatig neer om even te genieten van complete luxe en rust.

St. Barths
St. Barths
St. Barths

Bora Bora, Frans Polynesië

Bora Bora, een tropisch paradijs met turquoise wateren, waanzinnige witte zandstranden en bizarre bungalows op palen. Bora Bora is te vergelijken met de Malediven. Ook hier ga je heen als je lekker tot rust wilt komen en niet te veel actief wilt zijn.

Bora Bora
Bora Bora
Bora Bora

Natuurlijk zijn er nog veel meer prachtige luxe vakantiebestemmingen. We hebben dan ook nog veel meer inspiratie en toffe ideeën voor jouw volgende reis!

Ben je benieuwd geworden? Laat ons je inspireren met een verrassend voorstel op basis van jouw reiswensen. Dat doen we altijd met een visuele presentatie, zodat je al direct kunt genieten van de vakantie-voorpret.