8 restaurant tips voor Boedapest

Boedapest staat om rijke culinaire tradities en barst daarom ook van de geweldige restaurants! We zetten een aantal van deze toppers voor je op een rijtje om je ‘beste restaurants Boedapest’ lijstje te vullen:

Szimply (ontbijt & lunch)

Oh my! Als je de Instagram van Szimply bekijkt krijg je meteen keuzestress. Alles ziet er zo prachtig én lekker uit! Açai bowls, chia pudding, buddha bowls, black waffles, avocado toast, eggs benedict, croissantjes en cruffins, je wilt het allemaal. Boek maar een paar dagen bij dus!

Szimply is een klein en knus zaakje waar overduidelijk veel liefde in het eten zit. Zeker een bezoekje waard!

beste restaurants boedapest

Csicseri (lunch, snack & diner)

Ook bij Csicseri geniet je van allerlei kleurrijk eten. Worden wij blij van! Het eten ziet er zó gezellig uit. Lekkere pita’s, salades, fruit- en veggie bowls, alles met hummus, you name it. Je kunt bij Csicseri terecht voor lunch, tussendoor en diner.

Cirkusz (ontbijt & lunch)

Zei er iemand pancakes? French toast? Avo toast? Dan moet je bij Cirkusz zijn. Cirkusz heeft een plekje weten te bemachtigen in de top 25 beste brunchplekken ter wereld op TripAdvisor. Dan moet het wel goed zijn, toch?

Aranypinty

Wat een enorm schattig en authentiek zaakje is dit! Het servies komt zo uit een chique barok kasteel gerold. Gouden randjes, prachtige vormen. Echt wauw! Je eet er de heerlijkste croissantjes, broodjes en taartjes. Liever een soepje? Dat kan ook! Zowel voor de zoete als de hartige trek zit je hier helemaal op je plek.

Mokka cukka (all day brunch)

Gotta love an all day brunch café! Ga je voor een full English breakfast, pannenkoekjes, een heerlijk gebakken eitje of één van de Mokka favorites? De keuze is reuze. Om nog maar te zwijgen over de koffietjes. Die zijn werkelijk te mooi om op te drinken! Douze points voor de barista.

Mazeltov (diner)

Dit is weer een pareltje met hoofdletter P. Dit Midden-Oosterse restaurant ademt sfeer! Om over het eten nog maar te zwijgen. Van de allerlekkerste mezze tot aan gevulde soepen tot aan kleurrijke salades. Het water loopt ons alweer in de mond..

Twentysix

Wauw! Als je Twentysix binnenloopt waan je je in een oase van groen. Het restaurant is een soort binnentuin en overal om je heen zie je planten. Groen is bovendien ook veel terug te zien in het eten, het restaurant richt zich namelijk op voedzame superfoods. Een plek waar natuur en gastronomie samenkomen. Ook hier geniet je van heerlijke broodjes, mezze, soepen, vlees en salades. Wij zijn fan!

Monks bistrot

Houd je van net even anders als het om eten gaat? Dan moet je bij Monks Bistrot zijn. Ze weten daar precies hoe dat moet. Het restaurant heeft een geweldige warme en knusse sfeer wat perfect matcht met het sublieme eten.