Agium vertrok in het Hemelvaart weekend van 2022 met 130 collega’s naar Berlijn. 🇩🇪 Bianca vertelt ter ere waarvan zij deze reis maakten en hoe zij het weekend hebben ervaren:

“De reis was enerzijds omdat wij onze gestelde doelen van de afgelopen 4 jaar hadden behaald en we hadden het 20-jarig jubileum van Agium te vieren! Het programma was een mix van gezamenlijke activiteiten, maar er was ook zeker ruimte voor vrije tijd en eigen invulling. Dit paste heel goed bij de (jonge) groep en heeft Uniglobe Westland Travel goed ingevuld. We hebben een lange voorbereiding gehad en zijn ook met een klein team op inspectiereis geweest, waarin we heel veel feestlocaties, biergartens en hotels hebben bezocht. Op deze manier konden we ons ideale programma samenstellen en dat is uiteindelijk heel goed gelukt!

Berlijn
Berlin

Op Hemelvaartsdag vertrokken we om 09.00 uur vanaf Amsterdam Centraal per trein om in de middag te proosten in een echte Duitse Biergarten! De gezelligheid zit er dan direct goed in. De volgende ochtend hebben we in kleine groepen van max. 15 personen een fietstocht met de highlights van de stad gemaakt, waarna iedereen vrij was om naar eigen invulling de stad te verkennen! De elektrische step was erg in trek, maar ook het bruisende nachtleven van Berlijn is door veel collega’s ervaren. Zaterdagavond stond het jubilieumdiner & -feest op het programma. Op een fantastische locatie van 108 jaar oud, midden in het uitgaansgedeelte van Berlijn, hebben we mogen genieten van een geweldig diner en gingen aansluitend de voetjes van de vloer op de dansvloer tot in de late uurtjes. De dag erna stapten we aan het begin van de middag, ietwat vermoeid, weer op de trein onderweg naar Nederland. We kijken terug op een onvergetelijke reis en bedanken Sylvia en haar collega’s voor de fijne samenwerking, prettige begeleiding tijdens de reis en de goede organisatie!”