Vacature: Supervisor Groups & Incentive Travel

Het ene moment plan je met Jelle een Formule 1 reis naar Abu Dhabi en het andere moment buig je je met Mariel over een landarrangement in Jordanië. Oh, Cora komt ergens niet uit bij een vakantiereis met bestemming Australië? Jij hebt precies dat missende puzzelstukje om de reis helemaal af te maken.

Dit is zomaar een werkdag in het leven van onze Manager Groepsreizen. Lijkt dit jou wel wat? We verwelkomen je graag!

Het groepsreizen team bestaat momenteel uit Mariel, Karin, Karen, Michael en Jelle. Cora runt de afdeling luxe vakantiereizen, uiteraard met hulp van de groepsreizen toppers waar nodig. Om de afdeling groepsreizen naar een nóg hoger level te tillen (the sky is wat ons betreft nog lang niet the limit), zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
In het kort: allemaal leuke dingen! Jij bent het aanspreekpunt voor zowel jouw klanten als jouw groepsreizen collega’s. Je zorgt er samen met hen voor dat alle projecten op rolletjes lopen en klanten een ónvergetelijke reis beleven waarvoor ze zelf helemaal niets hoeven te regelen. Veel ervaring in de reisbranche is geen must, maar wel mooi meegenomen.

Ben jij:

 • Een energiek persoon met goede social skills?
 • Een super organisatiewonder?
 • Van nature een echte coach?
 • Gepassioneerd over reizen?
 • Creatief?
 • Digitaal vaardig?

En wil jij:

 • Een passend salaris?
 • 24 vakantiedagen + 6,5 ATV dagen per jaar?
 • Veel ruimte voor eigen invulling?
 • Deels thuiswerken? (Hoeft niet, mag wel)
 • Werken in een hecht & gezellig team op een prachtige kantoorlocatie in het altijd bruisende Westland?

Antwoord jij op al het bovenstaande met een harde ‘JA’? Solliciteer dan via onderstaand formulier of door te mailen of bellen naar Sylvia via sylvia@uniglobewestland.nl of 0174-219245.

Eerst even kennismaken met je potentiële collega’s voordat je solliciteert? Gezellig! Ook hiervoor kun je contact opnemen Wendy, dan maakt zij een afspraak met je.

De ervaring van Karin (Projectmanager Group Travel):

Er is een breed takenpakket binnen groepsreizen. Voor mij ligt de focus op IATA, maar er is nog veel meer waar ik mij ook in kan ontwikkelen. Ik vind het geweldig om met de verschillende collega’s binnen het groepsreizen team met maatwerk een unieke groepsreis samen te stellen. Het geeft mij veel energie om gemotiveerd met elkaar ons gezamenlijke doel te bereiken. Het bellen van een enthousiaste klant na die reis geeft zo veel voldoening!

Ik vind Uniglobe Westland een top werkgever die je actief betrekt bij het bedrijf. Wat ik erg fijn vind is de persoonlijke bedrijfscultuur, waardoor je je gelijk thuisvoelt. Daarnaast heb ik een fijne werkplek. Het kantoor is mooi, gezellig en professioneel ingericht. Het voelt als een warm bad om hier te werken!