Uniglobe
Groepsreizen.

Agrarische reizen

Staat er een bedrijfsbezoek gepland in het binnen- of buitenland? Of ben je op zoek naar een mooie gelegenheid om branchegenoten kennis te laten maken met jouw product? Laat ons je helpen bij het organiseren van een kwekers- of agrarische reis.

Beursreizen

Samen met collega’s of relaties naar een toonaangevende beurs in Nederland of over de grens? Van vervoer tot accommodatie en van tickets tot toegangskaarten, met dank aan ons internationale netwerk is geen vraag ons te gek!

Jubileumreizen

Heb je een succesvol jaar achter de rug? Of heb je iets te vieren? Een jubileumreis is een ideale manier om het personeel of je relatie te bedanken voor hun inzet, en tevens de onderlinge band te versterken!

Losse tickets en full charter

Op reis met een groep vanaf 10 personen of geïnteresseerd in de mogelijkheden van een eigen charter? Wij denken graag met je mee! Met flexibele voorwaarden zijn de mogelijkheden eindeloos!

Ondernemersreizen

Internationale ambities? Een handelsreis kan deuren openen naar nieuwe markten en toekomstige partners en afzetgebieden. Wij helpen je graag bij het openen van deze deuren!