Uniglobe
Ervaringsverhalen & blogs.

28-11-2019

Winnaar Ondernemersprijs Haaglanden 2020

Uniglobe Westland Business & Group Travel
UNIGLOBE Westland Business & Group Travel in Wateringen heeft dinsdag 26 november 2019 de OndernemersPrijs Haaglanden 2020 gewonnen.
04-11-2019

Uniglobe Westland in finale Ondernemersprijs Haaglanden 2020

Op woensdag 26 november sleepte Sylvia met haar pitch een finaleplek voor de OndernemersPrijs Haaglanden 2020 in de wacht!
25-09-2019

14 delicatessen in het buitenland

Elke bestemming is uniek door haar bezienswaardigheden, klimaat en cultuur, maar vergeet vooral de verschillende delicatessen niet. Op reis wordt je vaak verrast door de smaken van de bestemming én daarmee leer je de cultuur ook weer wat beter kennen. Eten vertelt namelijk meer over een cultuur dan je denkt..
15-05-2019

De favoriete vakantiebestemmingen van..

Dat onze core business het boeken van reizen naar de meest uiteenlopende bestemmingen is, is wel duidelijk. Maar welke bestemmingen doen het hart van onze medewerkers nu eigenlijk harder kloppen?
30-04-2019

Europa's verborgen pareltjes

Er zijn veel plekken in Europa waar je eigenlijk nooit iemand over hoort. Voordeel: ze zijn dus ook niet toeristisch. Nadeel: als je niemand erover hoort, bedenk je het ook niet om er heen te gaan. Laat ons je daarmee helpen!
16-04-2019

Reizen met de Eurostar naar Londen: DOEN!

Na ons weekend Londen reisden we terug met de Eurostar. Lees hoe dit ons bevallen is!
16-04-2019

Uniglobe Westland went London

Wij waren op 6 en 7 april met het hele team naar Londen. Lees hoe wij dit weekendje hebben ervaren!
28-02-2019

6 dingen die je kunt doen in Dubai

Ben je nu of binnenkort in Dubai? Er is genoeg te doen, Dubai zal je hart veroveren!
11-01-2019

VELO x London

Vrijdag 4 januari vertrok S.V. VELO met de boot op trainingskamp naar Londen. Lees hier hoe zij dit weekend hebben ervaren!
03-01-2019

8 attractieparken die je hartslag doen stijgen

Thrill seeker of toch meer een sprookjesjager? Veel attractieparken hebben het beiden! Wij hebben 8 leuke parken op een rijtje gezet.
02-01-2019

De mooiste street art wijken

Gek van alles wat met kunst en cultuur te maken heeft? Laat je verwonderen door de street art in verschillende Europese wijken!
30-10-2018

De 10 meest bezochte toeristenattracties ter wereld

Er zijn enorm veel plekken in de wereld die je gezien moet hebben, maar wat zijn nu de plekken die de meeste mensen trekken?
29-10-2018

15 plekken die je moet bezoeken in New York

Deze stad, ook wel bekend als de stad die nooit slaapt, heeft enorm veel te bieden. Meer dan we kunnen opsommen, maar we gaan toch een poging wagen. Als je het ons vraagt de must see’s van New York!
16-10-2018

Educational Milaan met Alitalia en Uniglobe

Jelle en Mark vertrokken op 4 oktober met Alitalia en Uniglobe richting Milaan. Mark schreef over hoe zij deze leuke dag ervaren hebben!
15-10-2018

10 van werelds meest indrukwekkende hotels

Van alle gave hotels in de wereld kunnen er maar 10 het meest indrukwekkend zijn. Lees met ons mee welke hotels wíj een plekje in de top 10 gaven!
15-10-2018

De top 10 van wat je in Europa moet zien

Europese steden hebben zo veel te bieden. Je kunt natuurlijk nooit alles gezien hebben, maar welke 10 bezienswaardigheden kun je niet missen?
13-07-2018

Budapest

Remmerswaal Notariskantoor
Remmerswaal Notariskantoor vertrok voor het 5-jarig bestaan voor 3 dagen naar Budapest. Lees hoe zij hebben genoten van deze veelzijdige stad!
11-11-2017

Sao Paulo

Sion
Sion reisde af naar Sao Paulo, Brazilië voor een kwekersreis. Lees hun ervaring hier!
05-11-2017

Rome

LTO Glaskracht
Lees hier de ervaring van Arthur van den Berg met Uniglobe Westland Group Travel!
22-05-2017

Verona

Wire Weaving
Een jubileumweekend in het prachtige Verona. Sandra Heusinkveld deelt haar ervaring!
21-05-2017

Mallorca

JEM-id
Met het hele team naar het heerlijke Mallorca om het 20-jarige jubileum te vieren!