Ontdek
Uniglobe westland.

"Geen reis, maar een belevenis!"

 

Wanneer je een groepsaanvraag in behandeling geeft aan Uniglobe Westland Group Travel, dan weet je dat deze van A tot Z wordt afgehandeld in de kundige handen van één van onze doorgewinterde allrounders, die over een rugzak vol ervaring beschikken op het gebied van groepsreizen.

 

 

Jouw wens staat centraal bij ons. Hierop gebaseerd stellen wij, geheel op maat, jouw reis samen. Hierbij zetten wij graag dat extra stapje en pas als je volledig tevreden bent, zijn wij dat ook. Samen maken we van jouw groepsreis een groot succes! (Zakelijke) boekingen doen voor een kleiner aantal personen? Daarvoor is er Uniglobe Westland Business Travel!

MARK DUIM

Project Manager Groups & Incentive Travel

“Voor groepen vanaf 10 personen tot het charteren van een 737 of een compleet verzorgde reis inclusief programma, hiervoor kun je bij mij terecht. Het is het resultaat dat telt!”

JELLE TETTEROO

General Manager Groups & Incentive Travel

“Met jaren ervaring op zak kan je bij mij voor al je vragen terecht. Van privé charters tot wijnproeverijen, niets is te gek!”

SYLVIA GROOTSCHOLTEN

Eigenaar / Directeur

"Jou ontzorgen en een fantastische reis aanbieden? Dat is wat ik het liefste doe. Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke adviezen!"

Ilse Hunsche

Junior Groups & Incentive Travel 

“Van losse vluchten tot een compleet verzorgde reis van A tot Z; ik help je graag om van jouw zakelijke reis een onvergetelijke beleving te maken!”

Kübra Zevenbergen

Marketing & Communicatie

"Jouw medewerkers persoonlijk uitnodigen zonder al het administratieve werk? Ik help graag met het vormgeven van de Digital Event Manager en het verzamelen van alle informatie!"