Ontdek
milaan.

Winkelparadijs, modehoofdstad en voetbalbolwerk. Milaan heeft zo veel te bieden! Breng een bezoekje aan een wedstrijd van één van de twee top voetbalclubs van de stad, AC Milan of Inter Milaan. Deze zijn beiden in hetzelfde stadion te bewonderen!

Geen wedstrijd wanneer je er bent? Bezoek dan het museum in het stadion die je ook toegang geeft tot een stadiontour. Milaan wordt gezien als een economische stad en je vindt hier dus ook de Italiaanse beurs, ofwel Borsa Italiana. Er is veel bedrijvigheid in de stad en de mode-industrie is duidelijk terug te zien in de gehele samenleving. Het ontbreekt er niet aan goedgeklede zakenmannen en -vrouwen.

Voor wat minder mensen om je heen verplaats je je naar Porta Romana of Zone Solari, waar het wat rustiger is. Vergeet ook het kathedraal op de Piazza del Duomo niet te bezoeken. Dit is een gotische kerk waarvan de bouw in de 14e eeuw begon en pas eindigde in de 20e. Het kathedraal biedt je een fantastisch uitzicht over Milaan!


Ook het museum Pinacoteca di Brera is de moeite waard. Hier vind je het laatste onvoltooide werk van Michelangelo, maar ook creaties van Rembrandt. Om ‘Het Laatste Avondmaal’ van Leonardo da Vinci te bewonderen, moet je bij het klooster Santa Maria dell Grazie zijn.

Jelle en Mark zijn op 4 oktober 2018 een dagje naar Milaan geweest. Hier lees je hoe zij dat hebben ervaren!

bewonder
piazza del duomo.

Neem eens een kijkje op onze Digital Event Manager!

De Digital Event Manager maakt jouw reis nog gemakkelijker. In een paar stappen kan deze tool volledig naar jouw wens ingericht worden met de uitstraling in huisstijl. Daarnaast is de Uniglobe Westland Groups app een unieke toevoeging op iedere reis! 

Zo vind je onder andere up-to-date reisinformatie, het weerbericht en een online programma boekje terug in deze app. Daarnaast raak je de we niet meer kwijt in een drukke stad als New York door de geïntegreerde Google Maps functie. 

loop voorbij
duomo di milano.