Ontdek de mogelijkheden van
groepstarieven of een eigen charter.

Op reis met een groep vanaf 10 personen of geïnteresseerd in de mogelijkheden van een eigen charter? Wij denken graag met je mee! Met flexibele voorwaarden zijn de mogelijkheden eindeloos!

Staat er een groepsreis in de planning, maar weet je nog niet precies wie er mee gaat? Groepstickets bieden flexibiliteit en geven je de mogelijkheid om tot kort voor vertrek definitieve aantallen en deelnemers door te geven. Een rechtstreekse vlucht of realiseren we een besparing door een schema met overstap? Accommodatie voor een groter gezelschap; ook deze verzorgen wij tot in de puntjes voor je.

Voor een exclusieve ervaring charteren wij een eigen toestel voor je. Van een zespersoons business jet tot een Boeing 737, wij bemiddelen voor je en bieden dit geheel op maat aan. Reizen per privétoestel, volledig afgestemd op jouw wensen, inclusief catering bij de gate, customized head rest covers, het is allemaal mogelijk. Een charterreis biedt niet alleen flexibiliteit, maar vooral vrijheid! Wij werken met betrouwbare en kredietwaardige brokers zodat uw financiële risico volledig is afgedekt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Mark denkt graag met je mee! Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

informeer naar onze
speciale groepstarieven.
11-03-2020

Rainforest Challenge Maleisië 2020

Nazorg Westland
In Uniglobe Westland hebben wij een partij gevonden die in mogelijkheden denkt en ons op diverse terreinen op professionele wijze weet te begeleiden. Onze groep was zeer tevreden.
03-02-2020

Netwerken op de ski's in Flachau 2020

In januari vertrok een club (jonge) Westlandse ondernemers voor het tweede jaar op rij richting de sneeuw. Deze (groeps)reis was ideaal om te netwerken en elkaar beter te leren kennen in het leuke skigebied van Flachau.
28-11-2019

Winnaar Ondernemersprijs Haaglanden 2020

Uniglobe Westland Business & Group Travel
UNIGLOBE Westland Business & Group Travel in Wateringen heeft dinsdag 26 november 2019 de OndernemersPrijs Haaglanden 2020 gewonnen.