Ontdek de mogelijkheden van
groepstarieven of een eigen charter.

Op reis met een groep vanaf 10 personen of geïnteresseerd in de mogelijkheden van een eigen charter? Wij denken graag met je mee! Met flexibele voorwaarden zijn de mogelijkheden eindeloos!

Staat er een groepsreis in de planning, maar weet je nog niet precies wie er mee gaat? Groepstickets bieden flexibiliteit en geven je de mogelijkheid om tot kort voor vertrek definitieve aantallen en deelnemers door te geven. Een rechtstreekse vlucht of realiseren we een besparing door een schema met overstap? Accommodatie voor een groter gezelschap; ook deze verzorgen wij tot in de puntjes voor je.

Voor een exclusieve ervaring charteren wij een eigen toestel voor je. Van een zespersoons business jet tot een Boeing 737, wij bemiddelen voor je en bieden dit geheel op maat aan. Reizen per privétoestel, volledig afgestemd op jouw wensen, inclusief catering bij de gate, customized head rest covers, het is allemaal mogelijk. Een charterreis biedt niet alleen flexibiliteit, maar vooral vrijheid! Wij werken met betrouwbare en kredietwaardige brokers zodat uw financiële risico volledig is afgedekt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Mark denkt graag met je mee! Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

informeer naar onze
speciale groepstarieven.
28-11-2019

Winnaar Ondernemersprijs Haaglanden 2020

Uniglobe Westland Business & Group Travel
UNIGLOBE Westland Business & Group Travel in Wateringen heeft dinsdag 26 november 2019 de OndernemersPrijs Haaglanden 2020 gewonnen.
04-11-2019

Uniglobe Westland in finale Ondernemersprijs Haaglanden 2020

Op woensdag 26 november sleepte Sylvia met haar pitch een finaleplek voor de OndernemersPrijs Haaglanden 2020 in de wacht!
25-09-2019

14 delicatessen in het buitenland

Elke bestemming is uniek door haar bezienswaardigheden, klimaat en cultuur, maar vergeet vooral de verschillende delicatessen niet. Op reis wordt je vaak verrast door de smaken van de bestemming én daarmee leer je de cultuur ook weer wat beter kennen. Eten vertelt namelijk meer over een cultuur dan je denkt..