Ontdek de mogelijkheden van
groepstarieven of een eigen charter.

Op reis met een groep vanaf 10 personen of geïnteresseerd in de mogelijkheden van een eigen charter? Wij denken graag met je mee! Met flexibele voorwaarden zijn de mogelijkheden eindeloos!

Staat er een groepsreis in de planning, maar weet je nog niet precies wie er mee gaat? Groepstickets bieden flexibiliteit en geven je de mogelijkheid om tot kort voor vertrek definitieve aantallen en deelnemers door te geven. Een rechtstreekse vlucht of realiseren we een besparing door een schema met overstap? Accommodatie voor een groter gezelschap; ook deze verzorgen wij tot in de puntjes voor je.

Voor een exclusieve ervaring charteren wij een eigen toestel voor je. Van een zespersoons business jet tot een Boeing 737, wij bemiddelen voor je en bieden dit geheel op maat aan. Reizen per privétoestel, volledig afgestemd op jouw wensen, inclusief catering bij de gate, customized head rest covers, het is allemaal mogelijk. Een charterreis biedt niet alleen flexibiliteit, maar vooral vrijheid! Wij werken met betrouwbare en kredietwaardige brokers zodat uw financiële risico volledig is afgedekt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Mark denkt graag met je mee! Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

informeer naar onze
speciale groepstarieven.

De favoriete vakantiebestemmingen van..

Dat onze core business het boeken van reizen naar de meest uiteenlopende bestemmingen is, is wel duidelijk. Maar welke bestemmingen doen het hart van onze medewerkers nu eigenlijk harder kloppen?
30-04-2019

Europa's verborgen pareltjes

Er zijn veel plekken in Europa waar je eigenlijk nooit iemand over hoort. Voordeel: ze zijn dus ook niet toeristisch. Nadeel: als je niemand erover hoort, bedenk je het ook niet om er heen te gaan. Laat ons je daarmee helpen!
16-04-2019

Reizen met de Eurostar naar Londen: DOEN!

Na ons weekend Londen reisden we terug met de Eurostar. Lees hoe dit ons bevallen is!