ontdek onze
kwekers- en
agrarische reizen.

Staat er een bedrijfsbezoek in het binnen- of buitenland gepland? Of ben je op zoek naar een gelegenheid om je product te introduceren aan branchegenoten?

Ongeacht de duur van je reis, boeken we deze geheel op maat. Naast een bezoek aan de kwekers/telers van het betreffende land, zorgen we ook dat er tijd ingepland wordt voor ontspanning. Tijdens een reis als deze kun je kennis maken met de cultuur en gebruiken van het land waarnaar je op reis bent. Je kunt bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek naar een hypermodern kassencomplex kunnen combineren met een bezoek aan een wereldstad.

Uw reis stemmen we geheel af op uw wensen. Aan de hand hiervan stellen wij een programma samen waarin de bedrijfsbezoeken naadloos aansluiten op de overige activiteiten. Lees bijvoorbeeld de ervaring van Sion die november 2017 naar Sao Paulo vloog.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen je graag verder! Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. 

combineer een agrarische reis met 
ONTSPANNING en cultuur.

Sion op kwekersreis naar Sao Paulo!

Datum & tijdstip

In november 2017 reisde Sion af naar Sao Paulo, Brazilië voor een kwekersreis. Sandra van der Valk verteld je meer over haar ervaring met Uniglobe Westland Group Travel: "Ik ben erg tevreden over de service van Uniglobe Westland. Er wordt gedacht in oplossingen door fijne en vriendelijke medewerkers die altijd tijd voor je hebben!"

Voor Sion organiseerden wij niet alleen bedrijfsbezoeken bij Orchideeën kwekers, maar ook leuke uitstapjes als een bezoek aan het circuit in Sao Paulo en een avondprogramma. Zo combineerden zij bedrijfsbezoeken met ontspanning en cultuur!

25-09-2019

14 delicatessen in het buitenland

Elke bestemming is uniek door haar bezienswaardigheden, klimaat en cultuur, maar vergeet vooral de verschillende delicatessen niet. Op reis wordt je vaak verrast door de smaken van de bestemming én daarmee leer je de cultuur ook weer wat beter kennen. Eten vertelt namelijk meer over een cultuur dan je denkt..
15-05-2019

De favoriete vakantiebestemmingen van..

Dat onze core business het boeken van reizen naar de meest uiteenlopende bestemmingen is, is wel duidelijk. Maar welke bestemmingen doen het hart van onze medewerkers nu eigenlijk harder kloppen?
30-04-2019

Europa's verborgen pareltjes

Er zijn veel plekken in Europa waar je eigenlijk nooit iemand over hoort. Voordeel: ze zijn dus ook niet toeristisch. Nadeel: als je niemand erover hoort, bedenk je het ook niet om er heen te gaan. Laat ons je daarmee helpen!