ontdek onze
kwekers- en
agrarische reizen.

Staat er een bedrijfsbezoek in het binnen- of buitenland gepland? Of ben je op zoek naar een gelegenheid om je product te introduceren aan branchegenoten?

Ongeacht de duur van je reis, boeken we deze geheel op maat. Naast een bezoek aan de kwekers/telers van het betreffende land, zorgen we ook dat er tijd ingepland wordt voor ontspanning. Tijdens een reis als deze kun je kennis maken met de cultuur en gebruiken van het land waarnaar je op reis bent. Je kunt bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek naar een hypermodern kassencomplex kunnen combineren met een bezoek aan een wereldstad.

Uw reis stemmen we geheel af op uw wensen. Aan de hand hiervan stellen wij een programma samen waarin de bedrijfsbezoeken naadloos aansluiten op de overige activiteiten. Lees bijvoorbeeld de ervaring van Sion die november 2017 naar Sao Paulo vloog.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen je graag verder! Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. 

combineer een agrarische reis met 
ONTSPANNING en cultuur.

Sion op kwekersreis naar Sao Paulo!

Datum & tijdstip

In november 2017 reisde Sion af naar Sao Paulo, Brazilië voor een kwekersreis. Sandra van der Valk verteld je meer over haar ervaring met Uniglobe Westland Group Travel: "Ik ben erg tevreden over de service van Uniglobe Westland. Er wordt gedacht in oplossingen door fijne en vriendelijke medewerkers die altijd tijd voor je hebben!"

Voor Sion organiseerden wij niet alleen bedrijfsbezoeken bij Orchideeën kwekers, maar ook leuke uitstapjes als een bezoek aan het circuit in Sao Paulo en een avondprogramma. Zo combineerden zij bedrijfsbezoeken met ontspanning en cultuur!

28-11-2019

Winnaar Ondernemersprijs Haaglanden 2020

Uniglobe Westland Business & Group Travel
UNIGLOBE Westland Business & Group Travel in Wateringen heeft dinsdag 26 november 2019 de OndernemersPrijs Haaglanden 2020 gewonnen.
04-11-2019

Uniglobe Westland in finale Ondernemersprijs Haaglanden 2020

Op woensdag 26 november sleepte Sylvia met haar pitch een finaleplek voor de OndernemersPrijs Haaglanden 2020 in de wacht!
25-09-2019

14 delicatessen in het buitenland

Elke bestemming is uniek door haar bezienswaardigheden, klimaat en cultuur, maar vergeet vooral de verschillende delicatessen niet. Op reis wordt je vaak verrast door de smaken van de bestemming én daarmee leer je de cultuur ook weer wat beter kennen. Eten vertelt namelijk meer over een cultuur dan je denkt..