Ontdek onze
handels- en
ondernemersreizen.

Internationale ambities? Een handelsreis kan deuren openen naar nieuwe markten en toekomstige partners en afzetgebieden. Hiernaast kan een handelsreis de band met huidige partners versterken en de onderlinge betrokkenheid verstevigen.

 

Wij faciliteren niet alleen jouw handels- of ondernemersreis, we inspireren je ook graag met ideeën voor het organiseren van bedrijfsbezoeken, rondleidingen en alle activiteiten hieromheen. Door middel van onze Event Manager weet je altijd en overal wat er in de planning staat!

 

 

 

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen je graag bij het organiseren van een handels- en ondernemersreis! Vraag een offerte aan of neem direct contact met ons op!

laat je inspireren tijdens
bedrijfsbezoeken.
11-03-2020

Rainforest Challenge Maleisië 2020

Nazorg Westland
In Uniglobe Westland hebben wij een partij gevonden die in mogelijkheden denkt en ons op diverse terreinen op professionele wijze weet te begeleiden. Onze groep was zeer tevreden.
03-02-2020

Netwerken op de ski's in Flachau 2020

In januari vertrok een club (jonge) Westlandse ondernemers voor het tweede jaar op rij richting de sneeuw. Deze (groeps)reis was ideaal om te netwerken en elkaar beter te leren kennen in het leuke skigebied van Flachau.
28-11-2019

Winnaar Ondernemersprijs Haaglanden 2020

Uniglobe Westland Business & Group Travel
UNIGLOBE Westland Business & Group Travel in Wateringen heeft dinsdag 26 november 2019 de OndernemersPrijs Haaglanden 2020 gewonnen.