Ontdek onze
handels- en
ondernemersreizen.

Internationale ambities? Een handelsreis kan deuren openen naar nieuwe markten en toekomstige partners en afzetgebieden. Hiernaast kan een handelsreis de band met huidige partners versterken en de onderlinge betrokkenheid verstevigen.

 

Wij faciliteren niet alleen jouw handels- of ondernemersreis, we inspireren je ook graag met ideeën voor het organiseren van bedrijfsbezoeken, rondleidingen en alle activiteiten hieromheen. Door middel van onze Event Manager weet je altijd en overal wat er in de planning staat!

 

 

 

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen je graag bij het organiseren van een handels- en ondernemersreis! Vraag een offerte aan of neem direct contact met ons op!

laat je inspireren tijdens
bedrijfsbezoeken.

De favoriete vakantiebestemmingen van..

Dat onze core business het boeken van reizen naar de meest uiteenlopende bestemmingen is, is wel duidelijk. Maar welke bestemmingen doen het hart van onze medewerkers nu eigenlijk harder kloppen?
30-04-2019

Europa's verborgen pareltjes

Er zijn veel plekken in Europa waar je eigenlijk nooit iemand over hoort. Voordeel: ze zijn dus ook niet toeristisch. Nadeel: als je niemand erover hoort, bedenk je het ook niet om er heen te gaan. Laat ons je daarmee helpen!
16-04-2019

Reizen met de Eurostar naar Londen: DOEN!

Na ons weekend Londen reisden we terug met de Eurostar. Lees hoe dit ons bevallen is!