Ontdek onze
beursreizen.

Samen met collega’s of relaties naar een toonaangevende beurs in Nederland of over de grens? Of sta je zelf met een stand op een beurs? Van vervoer tot accommodatie en van tickets tot toegangskaarten, met dank aan ons internationale netwerk is geen vraag ons te gek!

 

Als organisator van een beurs- of congresreis steek je veel tijd in het vullen van het programma voor de deelnemers en de daarbij behorende activiteiten. Je reis wordt pas echt een succes als alles optimaal geregeld is; Uniglobe Westland kan je hierin assisteren. Zo organiseren wij al jaren voor ABZHW een congres in Londen, een van de belangrijkste bestemmingen voor de Nederlandse zakenreizigers. De Engelse hoofdstad leent zich uitstekend voor een afwisselend en educatief programma. Overdag gerenommeerde sprekers en in de avond naar een musical. Ook aan eventuele partners is gedacht. 

Ieder jaar begin februari begint de Fruit Logistica in Berlijn. Deze beurs is de belangrijkste vakbeurs voor de internationale groenten- en fruithandel. In 2018 waren er meer dan 3.200 exposanten uit 84 landen  aanwezig met ruim 77.0000 bezoekers. De beurs biedt een compleet beeld van de nieuwste innovaties, producten en diensten op elke schakel in de internationale toeleveringsketen. Het biedt uitstekende netwerk- en contactmogelijkheden voor belangrijke besluitvormers in elke sector van de branche.

 

Veel van onze klanten regelen vliegtickets en hotelovernachtingen op tijd. Of je nu met maar 2 medewerkers gaat of met 150, wij raden aan om het vervoer en verblijf op tijd te regelen.  Voor meer advies staan wij klaar voor je klaar!

Van new york 
tot berlijn
11-03-2020

Rainforest Challenge Maleisië 2020

Nazorg Westland
In Uniglobe Westland hebben wij een partij gevonden die in mogelijkheden denkt en ons op diverse terreinen op professionele wijze weet te begeleiden. Onze groep was zeer tevreden.
03-02-2020

Netwerken op de ski's in Flachau 2020

In januari vertrok een club (jonge) Westlandse ondernemers voor het tweede jaar op rij richting de sneeuw. Deze (groeps)reis was ideaal om te netwerken en elkaar beter te leren kennen in het leuke skigebied van Flachau.
28-11-2019

Winnaar Ondernemersprijs Haaglanden 2020

Uniglobe Westland Business & Group Travel
UNIGLOBE Westland Business & Group Travel in Wateringen heeft dinsdag 26 november 2019 de OndernemersPrijs Haaglanden 2020 gewonnen.