Ontdek onze
beursreizen.

Samen met collega’s of relaties naar een toonaangevende beurs in Nederland of over de grens? Of sta je zelf met een stand op een beurs? Van vervoer tot accommodatie en van tickets tot toegangskaarten, met dank aan ons internationale netwerk is geen vraag ons te gek!

 

Als organisator van een beurs- of congresreis steek je veel tijd in het vullen van het programma voor de deelnemers en de daarbij behorende activiteiten. Je reis wordt pas echt een succes als alles optimaal geregeld is; Uniglobe Westland kan je hierin assisteren. Zo organiseren wij al jaren voor ABZHW een congres in Londen, een van de belangrijkste bestemmingen voor de Nederlandse zakenreizigers. De Engelse hoofdstad leent zich uitstekend voor een afwisselend en educatief programma. Overdag gerenommeerde sprekers en in de avond naar een musical. Ook aan eventuele partners is gedacht. 

Ieder jaar begin februari begint de Fruit Logistica in Berlijn. Deze beurs is de belangrijkste vakbeurs voor de internationale groenten- en fruithandel. In 2018 waren er meer dan 3.200 exposanten uit 84 landen  aanwezig met ruim 77.0000 bezoekers. De beurs biedt een compleet beeld van de nieuwste innovaties, producten en diensten op elke schakel in de internationale toeleveringsketen. Het biedt uitstekende netwerk- en contactmogelijkheden voor belangrijke besluitvormers in elke sector van de branche.

 

Veel van onze klanten regelen vliegtickets en hotelovernachtingen op tijd. Of je nu met maar 2 medewerkers gaat of met 150, wij raden aan om het vervoer en verblijf op tijd te regelen.  Voor meer advies staan wij klaar voor je klaar!

Van new york 
tot berlijn
28-11-2019

Winnaar Ondernemersprijs Haaglanden 2020

Uniglobe Westland Business & Group Travel
UNIGLOBE Westland Business & Group Travel in Wateringen heeft dinsdag 26 november 2019 de OndernemersPrijs Haaglanden 2020 gewonnen.
04-11-2019

Uniglobe Westland in finale Ondernemersprijs Haaglanden 2020

Op woensdag 26 november sleepte Sylvia met haar pitch een finaleplek voor de OndernemersPrijs Haaglanden 2020 in de wacht!
25-09-2019

14 delicatessen in het buitenland

Elke bestemming is uniek door haar bezienswaardigheden, klimaat en cultuur, maar vergeet vooral de verschillende delicatessen niet. Op reis wordt je vaak verrast door de smaken van de bestemming én daarmee leer je de cultuur ook weer wat beter kennen. Eten vertelt namelijk meer over een cultuur dan je denkt..